Video Show

webbox video01

Bekijk onze video's play0

Foto Show

webbox foto01

Bekijk onze foto's play0

Uitgelicht

webbox special BiB

Uitgelicht play0

Onze werkwijze

Aanvraag
Wanneer u een aanvraag bij ons doet, zullen wij u informeren over de mogelijkheden. Indien er voldoende gegevens zijn om een indicatie van de kosten te geven, zullen wij dit doen.

Offerte
Voor een concrete offerte vragen wij u eerst naar details van de beoogde opdracht, uw wensen en de behoefte. Is ons duidelijk, waar het om gaat, dan volgt een specifieke offerte.

Ordebevestiging
Bent u akkoord met onze offerte, dan sturen wij u een orderbevestiging. Hierin staat wat we met u hebben afgesproken.

Ad hoc
Heeft u ons snel nodig, dan kunnen de voorgaande stappen achterwege blijven. We bespreken de details van de opdracht telefonisch en bevestigen eventueel via mail.

Afspraak
Afhankelijk van het soort opdracht en uw wensen, overleggen we met u over een geschikte datum en tijd. Vaak spreken we af, dat wij contact met u opnemen wanneer de juiste weersomstandigheden worden voorspeld. Dit is meestal pas enkele dagen tot een dag van tevoren.

Wanneer de opdracht gebonden is aan een specifieke datum en tijd, voor de geplande opening van een pand bijvoorbeeld, dan zijn we overgeleverd aan het actuele weer ter plaatse.

Shoot
Op de afgesproken tijd zijn wij aanwezig op de shootlocatie. We prepareren onze apparatuur en overleggen nogmaals met u over de te maken opnames. Tijdens de vlucht(en) kunt u meekijken op een scherm naar wat de camera ‘ziet’ en eventueel aanwijzingen geven over de beelden.

Levering
Binnen enkele dagen, soms direct, na de shoot ontvangt u de opnames van ons. Wij leveren ze standaard digitaal via internet bij u aan. In overleg is ook een andere wijze van aanlevering mogelijk.

Indien wij de beelden ook bewerken, dan geven we aan wanneer u het eindproduct kunt verwachten. De factuur volgt spoedig na levering.

 

top