Video Show

webbox video01

Bekijk onze video's play0

Foto Show

webbox foto01

Bekijk onze foto's play0

Uitgelicht

webbox special BiB

Uitgelicht play0

Luchtfoto

Luchtfotografie kan van toegevoegde waarde zijn voor bijvoorbeeld de presentatie van uw bedrijf of de verkoop van een bedrijfspand, waarbij het pand en de omgeving overzichtelijk wordt weergegeven.

De fotosessie zelf is al leuk om mee te maken. Op een scherm kijkt u mee naar wat de camera ‘ziet’. U kunt direct aanwijzingen geven over wat u op de foto wilt hebben. We nemen de foto’s vanuit verscheidene hoeken en hoogtes. Wij leveren wij de luchtfoto’s digitaal via internet bij u aan.

We kunnen één of meerdere luchtfoto’s ook laten afdrukken. De materialen waarop dit kan zijn talrijk, van traditioneel fotopapier tot enorme wandpanelen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij regelen het.

Rotor Eye kan ook ingezet worden voor het vastleggen van nieuwsfeiten voor kranten en andere media. Beeldopnames vanuit de lucht kunnen een belangrijke bron van informatie zijn. Onze vliegende camera’s kunnen ook waardevolle beeldopnames maken bij bijvoorbeeld milieucontroles en andere inspecties vanuit de lucht.

Wilt u Rotor Eye inzetten voor het maken van luchtopnames? Neem contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden.

Bekijk onze luchtfoto's

 

Rotor Eye Bleiswijk Kasteel Ruurlo Rotor Eye

Molen Rottemeren Rotor Eye Rotor Eye luchtfoto's


 

U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier

top